середу, 10 січня 2018 р.

Спільне засідання вчителів хімії ММО та вчителів природничого циклу РМО

10.01.2018  на базі Новоукраїнського НВК № 8 відбулося спільне засідання учителів хімії  ММО та вчителів природничого циклу РМО  з теми "Проблеми та перспективи підвищення якості  природничо-математичної освіти".
Методист Овчаренко Н.П. ознайомила присутніх з новими нормативними документами МОН, що стосуються розвитку середньої освіти: КОНЦЕПЦІЯ розвитку педагогічної освіти.
Мохонько А.А., Маргарид Г.В. та Ворона Л.М.   зробили аналіз успішності учнів на районній та міській олімпіаді з хімії, біології, географії. Людмила Миколаївна дала поради як підготувати переможця олімпіади.  Жукова О.В. закликала вчителів займатися самоосвітою у міжатестаційний період та познайомила з вимогами суспільства до сучасного вчителя.

На практичній частині семінару  Соколенко С.М., вчитель Новоукраїнської ЗШ № 4, познайомив учителів  із досвідом роботи "Доступність у викладанні хімії".
Під час вправи "Аукціон педагогічних ідей" кожен бажаючий вчитель поділився досвідом викладання теми "Електронна будова атома". Сподіваємось, що наша зустріч була корисною та цікавою!












Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації