четвер, 18 квітня 2019 р.

Спільне засідання вчителів хімії Новоукраїнського ОТГ та Помічнянського ОТГ



18 квітня щиро зустрічала гостей Помічнянська ЗШ І-ІІІ ст. N 1 ім. Героя України Березняка Є.С. на чолі із начальником відділу освіти Помічнянської міської ради Семашко Ніною  Василівною та директором школи Сигидою Оксаною Михайлівною. На високому рівні було організовано та проведено семінар-практикум для методистів, керівників методичних об'єднань і вчителів природничих предметів з теми "Формування життєво важливих компетентностей учнів під час вивчення природничих дисциплін". 






Борта Світлана Вікторівна, методист відділу освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради представила методичне об'єднання вчителів природичого циклу, які працюють творчо та креативно. 

Решетун Тетяна Миколаївна та Бурорічна Тетяна Данилівна, учителі Помічнянської ЗШ № 3 презентували науково-дослідницькі роботи учнів школи. Діти самі змогли донести до присутніх цінність своїх робіт та їх практичне використання.


Побували на відкритому уроці хімії у 10 класі "Синтетичні високомолекулярні речовини. Полімери", який провела Аксьонова Людмила Вікторівна, учитель Помічнянської ЗШ № 1. Урок проведено на високому методичному рівні, було багато цікавої, змістовної інформації, яку донесли до присутніх і вчитель, і учні. Учні розповіли про шкідливе використання поліетилену та про органічний посуд з висівок.



Пєєва Марина Василівна, учитель Помічнянської ЗШ № 2 показала інноваційні прийоми креативного розвитку учнів при вивченні хімії.


Гребенюк Наталя Павлівна, директор Помічнянського ЦДЮТ провела педагогічний тренінг "Профілактика синдрому емоційного вигорання".



Водяна Софія Володимирівна, учитель Помічнянської ЗШ № 3 розповіла про формування ключових компетентностей для життя під час вивчення хімії шляхом використання кейс-технологій та додатку Classroom.

Олифіренко Тетяна Сергіївна, учитель Помічнянської ЗШ № 1 представила результати проекту ZERO WASTE SCHOOL.

Семінар зацікавив, "запалив" новими ідеями, формами роботи. Цікаво! Нестандартно! Захоплююче! Проведення таких заходів сприяє підвищенню професійного та інтелектуального рівня педагогів.
Від імені методичного кабінету та ММО учителів хімії Новоукраїнського ОТГ хочемо подякувати всім організаторам та учасникам семінару за гостинність, цікаві ідеї та безцінний досвід. Нам дуже приємно мати таких активних, креативних та завзятих сусідів. Сподіваємось, що співпраця розпочата у цьому навчальному році, продовжиться й надалі.
Методист відділу освіти Новоукраїнського ОТГ Бондаренко С.О.
Нолова ММО учителів хімії Жукова О.В.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації