неділю, 11 листопада 2018 р.

Підсумки семінару-практикуму

09.11.2018 на базі Новоукраїнського НВК № 8 відбувся спільний семінар-практикум учителів хімії Новоукраїнської ОТГ та Помічнянської ОТГ.
Мета семінару: презентація шляхів впровадження сучасних освітніх технологій вчителями природничих дисциплін у практичну діяльність; ознайомлення з досвідом роботи учителів хімії м. Новоукраїнки щодо використання інноваційних технологій в освітній діяльності.
Семінар відкрила директор школи Доценко О.Г. Оксана Григорівна представила учасникам семінару Новоукраїнський НВК № 8. Розповіла про його профілізацію та особливості.



Кожен із вчителів мав можливість презентувати свою родзинку у викладанні хімії.  
Учитель хімії Новоукраїнської ЗШ № 6 Тітенко Т.С. провела урок-практичну роботу у 7 класі, де продемонструвала способи використання хімічного експерименту з використанням побутових (доступних кожному) хімікатів та показала способи використання активних форм роботи на уроці.



Учитель хімії Новоукраїнського НВК №8 Жукова О.В. розповіла про способи використання ІКТ –технологій, зокрема познайомила з технологією BYOD.  Учасники семінару мали можливість  спільно створити віртуальну кімнату музею Оцту та перевірити свої знання за допомогою сервісу Classtime.com .



Учитель хімії філії №3 Новоукраїнської ЗШ № 6 Ворона Л.М.  довела, що впливати  на емоційну, мотиваційну та когнітивну сферу учнів можна за допомогою технології сторітеллінгу.



Учитель хімії Новоукраїнської ЗШ № 4 Соколенко С.М. переконав, що хімічний експеримент на уроках хімії – це реальність.  Сергій Миколайович розповів  як вийти із положення, якщо немає нових надходжень речовин у кабінети хімії,  зазначив  де можна знайти і придбати  необхідні реактиви.    Учитель познайомив з методикою проведення деяких хімічних дослідів.


Учитель Мар’янопільської філії Новоукраїнського НВК № 8  Більченко О.О. запросила учителів  взяти участь у позакласному заході і отримати масу задоволення від гри.



Зацікавлені очі, гарний настрій та посмішка на обличчях усіх учасників семінару говорять про те, що захід удався.






1 коментар:

  1. online casino | | a gambler, expert
    ‎Sports betting · ‎How much does it cost to play? · ‎How much does a betting house have? · ‎Are sports betting legal in 온라인 카지노 순위 Maryland?

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації